365 dagar

Sommarens utmaning Åsens bästa

Hej och välkommen till min dagbok.

Jag är varken bloggare eller influencer.
Jag är Katarina och jag skriver dagbok.

Igår outade Kullamannen att man nu hade GPS filer för den distans som är ny för i år. Jag tror det är 160 km.

160 km i november. 160 km på sommaren är tokigt. I ett kort ögonblick av förvirring så anmälde jag mig till Lighthouse Run på Öland. Det är 170 km fördelat på tre sträckor. Även om jag är anmäld så kommer jag inte springa. Det var nog mest tanken som killade lite skönt i nervsystemet.

Men så ritade jag upp hur långt det skulle bli att springa Bjäre Runt.

80 km i runda slängar. 900 hm. Åsens alla gobitar på ett bräde. Naturligt stopp i Torekov efter ca 40 km gör att äventyret kan delas på två dagar, eller springas i ett svep. Precis lika galet som Kullamannen Ultra eller Lighthouse Run. Men ändå inte.
Minimalt med logistik, ingen gigantisk anmälningsavgift och anmälningstiden går aldrig ut. Var och en är själv ansvarig för den egna kroppen och att det finns backup, utrustning osv (även om det alltid i praktiken innebär att man inte blir lämnad, säger man att man är trött så finns det ALLTID en till som är lika trött och gärna hoppar av, eller sänker farten)

Jag tänker inte springa för någon annan än mig själv. Detta är mitt egoprojekt (även om jag såklart gärna tar sällskap) där resan är målet, och ”målet” blir en bonus, oavsett hur långt jag kommer.

Jag tänker inte gömma mina träningstimmar bakom någon sjukdom eller fattig människa. Jag tänker säga som det är, i just detta fallet.

Jag vill göra denna resan för att JAG ska överleva. Jag gör detta för MIG.

Indirekt gör det att jag orkar allt det andra i livet som är mindre kul.

Vill du göra något bra för dig själv redan i helgen så tycker jag att du ska lyssna på en podcast från Värvet med Sebastien Boudet. Jag lyssnade på den igår under 18 km och det var en fantastisk upplevelse. Så många starka åsikter om modet att stå upp för sina värderingar.

”Vill du jobba med mig, så får du ta mina förutsättningar, jag är svår att samarbeta med”

Lyssna, så förstår ni!

http://värvet.se/podcast/240-sebastien-boudet/

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>